Onsdag

Ledsen att jag inte uppdaterar något vidare, men ibland räcker tiden inte riktigt till. Idag har det varit fullt upp, och jag ska snart lägga mig i ett varmt bad.
  Idag lämnade jag plutt på dagis, sa "hej då" när han skulle ut och leka, sen smög jag mig in igen för jag skulle på utvecklings - samtal. Är en mycket stolt mamma till min lille plutt! :) Allt går jättebra på förskolan.
  Efter det var det bara att packa väskan och gå vidare till praktiken. När jag skulle klä om upptäckte jag att jag hade glömt mina byxor!!! : / Så har fått gå i jeans-leggins idag, inget vidare ALLS! 
  Lite senare körde jag ett arobics - pass + styrka - Var helt slut efter det!
  Kommer hem, äter mat, en kopp kaffe, busar med plutt, och nu sitter jag här.
Och nu ska jag bada! Hej så länge! :)


Totalt utmattad

Usch säger jag! Vilken natt det har varit. Har sovit ca 3 timmar inatt - tror jag. Det började med att jag kom i säng lite över elva, somnade till en stund - vaknade upp kalltsvettig, sen kunde jag verkligen inte somna om. Och jag blev ännu mer stressad att jag inte kunde somna om, när jag visste att jag skulle upp kl 05.00.
  När klockan väl ringde kom jag upp ändå, praktiken gick bra, men efteråt, nu när jag kom hem. Är totalt utmattad, har ingen ork!!
  Måste ta igen lite sömn nu - spikmattan - Here I come!!
Och imorgon är jag ledig. Yes! Sova sova säng säng säng! :)


Haha

Såg vad syster hade skrivit i sin blogg, att vi skulle bli beachbabes 2011 - jag lovar, jag ska göra mitt bästa! ;) Haha!
 

Ny design

Ä n t l i g e n har min systeryster fixat min design - lite snyggare, lite bättre ;) Som sagt, jag är urusel på design! Så tack syster!
  I helgen har det inte blivit för mycket motion, har ju verkligen varit jättekallt att ut och gå. Men å andra sidan har jag en crosstrainer också, och den blev använd idag minsann! :) 
  Imorgon är det dags för praktik igen, upp tidigt men å andra sidan kommer hem tidigt på dagen :)

Lovar att bättra mig vad gäller bild-bloggandet, har varit lite dåligt med det.

Snart helg

Om några timmar är det helg. Tjoohoo! :) Men först ska jag till praktiken.
  Igårfick jag göra ett undervattensprov. Det vill säga att jag fick simma en längd, simma med en livboj en längd, sen hämta en docka på botten, sen simma tillbaka en längd. Den där dockan var tyngre än vad jag trodde. Jag var helt slut sen! Visst jag hade kunnat ta det lungt, men det jag gjorde jag nog inte :)
  På kvällen var vi och kollade på en ny lägenhet, en mindre MEN då får vi en "stor" balkong, ja den var inte liten iallefall. Så om 4 mån blir det flytt. Jag satt igårkväll och försökte fundera vad vi ska ha alla möbler, jag konstaterad snabbt att vår gästsoffa kommer bli ett problem. Hmm!?? :S
Nehe nu ska jag busa med min son ett tag innan det är dags för dagsi! :)


Dagarna springer iväg

Det är redan onsdag idag. När skrev jag sist? Hmf. Oj! I helgen senast.
  Då ska vi se vad vi har gjort - varit på praktiken. :)
Igår började jag sent, så då var jag en sväng hos min vän A och tog en kopp kaffe. Sen gick jag hem och åt frukost. Sen hade jag lite tid över att testa lite mer kläder som jag inte kunnat ha - jag blev rent ut sagt chockad! Vad har hänt med min kropp? Jag kunde ha nästan allihop, och då är det kläder som jag kanske har använt en gång för ca 5 år sen...Men ändå tycker jag att jag ser lika "stor" ut. Lustigt det där.
  Idag jobbade jag till halv - åtta och imorgon börjar jag tidigt. Så bäst att snart lägga sig i sängen och sova.

Helgen

Att i helgen har jag verkligen haft fullt upp..Och jag är så trött just nu, så snart blir det att sova.
Men en snabb uppdatering vad som har hänt.
  I fredags "jobbade" jag till 18.00 - sen gick jag hem och sen hade vi lite fredagsmys, jag Leo och Erik. Senare på kvällen kom min vän M hit en sväng.
  I Lördags for jag till min vän S i Norrköping. Var verkligen jättekul att ses igen, var ett väldigt bra tag sen. Vi fikade och pratade! :) Sen åkte jag hem på kvällen, blev även en snabb liten sväng bort till min vän A. Så på kvällen när jag skulle natta Leo så somnade jag själv när han hade somnat. Vaknar upp en timme senare och fattar ingenting. Och vad svårt det är att somna om sen vill jag meddela! : /
  Idag så har vi varit hos min svärmor och hennes sambo och ätit god mat.
Har fart runt hela helgen, och imorgon börjar jag tidigt igen.

Efter vi hade kommit hem nu ikväll så ställde jag mig och sorterade mina kläder. Har även en hög med kläder som fortfarande är för små. Men jag passade på att testa ett par byxor som jag köpte i Ullared för ca 4 år sen, som har varit för små och är A L D R I G använda. Och till min förvåning - Jag kom i dom där byxorna idag! Hahaha! Äntligen! :) Woop woop!


Kvällspass

Idag hade jag ett kvälsspass på praktiken. Så idag på förmiddagen hade jag och Leo mys, vi åt frukost, han lekte lite och tittade lite på Tv. Sen var det dags för lunch innan han skulle till dagis. Dock fick han inte vara på dagis mer än 1 ½ timme idag. För jag började sent, och Erik slutade tidigt :)
  Idag har det blivit en del motion + lite träning, känns bra. Och jag känner att det snart är dags att hoppa i säng. Gäsp gäsp gäsp! :)


Nattinatt

Nu blir det att göra lite sit-ups, sen är det dags att sooova! Får sovmorgon imorgon - Gött! :)


Neej

Upptäckte att det började regna, eller rättare sagt det var snöblandat regn! Blähaa. Då har man ingen vidare lust att ut och gå en promenad. Det är sånna här dagar man önskar att man hade skaffat sig ett nytt gymkort!!!! 
 


Min rygg

Har träningsverk i ryggen och stel i nacke och axlar. Yeeees! :P
Gick upp vid fem idag, och är måttligt trött just nu. Blir att vila en stund så man orkar med resten av dagen, funderar om jag ska orka med en promenix lite senare. Natti för en stund! ;)


Smaskens




Blir inga bullar för mig. Men dom där energy-barsen - dom är mina! ;) Gott om nyttigheter i dom där. Massa nötter och frön. Och bagelsen dom var smaskiga! ;) Dock inte så nyttiga, men var tvungen att smaka.


Baka

Vart tog helgen vägen? Redan söndag kväll, och imorgon ska jag upp tidigt. Idag gick jag och Leo till affären och inköpte lite ingredienser till det som skulle bakas. (Bilder kommer upp lite senare)
  Så idag har vi bakat energy-bars, jag skulle nog skippat aprikoserna i, men de går att äta, ett perfekt mellanmål. Sen har bakat lite bullar och håller på att göra lite bagels. Men som sagt, första gången vi gör bagels så vi får väl se hur det blir! :) Köket ser inte ut som ett kök just nu iallefall. Haha!

Vad!!

Är sur!!!! Väge mig idag på morgon, och nu har jag istället gått upp lite mer än ett kilo!?? Vad f*n!
Jag har ätit bra, jag har praktiserat och rört på mig, antagligen behövdes det mer. Jag är sur sur sur! Så då får jag dra ner ännu mer och ännu mer motion!!  Idag är det fredag och idag är jag hemma med plutt som har fått en ny förkyldning. : /
 Så anledningen till att jag har bloggat lite dåligt är att jag har praktiserat och inte haft så mycket tid över till datorn.
>Har även tagit bilder på mig både framifrån och sidan så jag har något att jämföra med om några kilo till. Phuu det är svårare än jag trodde det här! Måste kämpa ännu mer!!! Jag ska, jag vill, jag kan!!