Onsdag

Är precis hemkommen ifrån jobbet, jobbade kväll idag, och imorgon börjar jag tidigt. Så snart blir det att gå och lägga sig och försöka sova. Jag har lite svårt för att slappna av när jag vet att jag ska upp tidigt, vi får se hur mycket sömn jag får inatt helt enkelt.
  Sen bara säger jag en massa saker som inte blir gjorde heller. Min promenad - Öööhh!? Vilken latfis jag är!! Tog det lugnt hela förmiddagen, ingenting har blivit gjort, och jag blir irreterad på mig själv. Ibland när man har för många måsten så gör man inget utav det. Imorgon ska jag börja beta av den där listan, sen får vi se hur långt jag kommer...

Tisdag 110712

Idag har det varit en hyfsat lugn dag. Jag vaknade vid nio-tiden och då hade även Leo vaknat. Vi gick upp och tittade lite på barnprogram och sen blev det frukost. Hade planerat att gå upp lite tidigare idag för att hinna med en promenad. Men jag kände mer för att sova. Sov inte alls bra natten före, och jag fungerar inte om jag inte får den sömn jag behöver. Men imorgon kanske man skulle ge sig ut en vända?
  Idag på förmiddagen kom mitt kusinbarn och hälsade på oss. Jag och Leo hade bakat smarriga polly-muffins till fikat. Gott - men onyttigt! Men dom kalorierna gjorde jag nog av med när jag jobbade idag, har gått och gått! :)
  Funderar om jag ska be min sambo att koppla in Tv:n och en DVD - spelare till sovrummet så jag kan köra lite pass här hemma. Köpte tre st träningsdvd:er för ett tag sen som är roliga men jobbiga!
För jag måste komma igång med träningen igen!!


Här är jag




Här är senaste bilden på mig!


Tillbaka till min blogg!

Efter 4 månaders uppehåll är jag tillbaka till min fetistillpinglis!! :D Har inte riktigt haft tid till min blogg, har varit ganska mycket nu en tid, och då har jag inte haft motivationen till att blogga heller - MEN nu känner jag att det börjar finnas lite tid till min blogg igen, och jag lovar att jag ska försöka att uppdatera minst en gång/ dag. 
  Här kommer en snabb liten uppdatering vad jag har hittat på sen 4 månader tillbaka.

- Vi har flyttat från vår lägenhet vi hade innan på nedreplan, och istället bor vi två trappor upp. Och vad jag INTE ångrar denna flytt!! När vi flyttade till "vår gamla" lägenhet så tyckte vi den var fin, stor och hyfsat bra hyra. Men när vi hade bott där ett tag började man tröttna på att ALLTID ha persiennerna nerdragna i princip. För man kunde se in genom varje fönster vi hade. Men så gick jag in och tittade på lediga lägenheter en dag och såg att en lägenhet skulle bli ledig i vårt trapphus, fast två trappor upp. Och här sitter jag nu! Trivs jättebra, fast vi har lite kvar att fixa, men allt tar sin lilla tid.

- Jag har jobbat en hel del. Är lite timanställd! Kul att få komma ut i arbetslivet igen säger jag! :D

- Vikten har stått stilla i några veckor nu, så nu måste jag ge gärnet!

- Har haft en bra sommar hitills och hoppas att det kommer bli lika bra resten av sommaren!