Lucia

Idag gick min familj upp tidigt, vi skulle till min son dagis där det skulle bli lite Lucia-firande. Var verkligen ett jättefint lucia - tåg. De var så duktiga! Efter att det var slut gick vi hem igen allihop. Plutten ska dit nu om en timme ungefär, han har eftermiddagstid idag, eftersom jag ska iväg på möte. 
  Plutten var också trött efter Lucian, han somnade lite efter tio, snart dags att väcka honom och äta lite lunch.
  Jag ska också äta lite lunch, börjar kurra i magen! :) 

 / Linda

Min våg

MÅSTE GÖMMAS!

Jag ställer mig gärna varje dag - aja baja! Jag vill inte, men kan ändå inte motstå. Och som sagt man ser inte resultatet ändå, ibland kan jag istället gått upp ett hekto eller två. Då blir jag bara irreterad.
Så jag tror bestämt att min kära sambo får gömma undan den i några dagar nu! :)

/ Linda

Ny vecka

Nu är det en ny vecka, och idag blir det ingen hårdträning, är fortfarande snuvig. Men jag måste röra på mig. Bara jag bränner kalorier så! Det märks att jag har kommit in i något slags nytänkande vad jag stoppar i mig. Om jag äter först, och tänker sen får jag SJUKT dåligt samvete. För jag vet att det innehöll FÖR många kalorier. Men visst, sen är jag inte benhård. Det händer kanske på helgen att jag tar max ett par bitar av lösgodiset. ( Inte lätt att låta bli när jag har två gottegrisar här hemma ) Men efter att bara proppat i mig de godisbitarna´- dåligt samvete.
Så nu ska jag försöka låta bli fram till jul, då måste jag få unna mig något sött och gott :)

/ Linda

Sjukstuga

Vilken vecka det har varit. Min lilla plutt har i princip varit sjuk HELA veckan. Dessa förkyldningar i dessa tider, han har haft sin 3:e nu på bara 2 månader.
  Och jag har varit dålig på att blogga - som vanligt!
  För att sammanfatta lite kort så har jag gymmat den här veckan, inte alla dagar och inte idag. Jag har väl åkt på någon form av en liten släng av en förkyldning. Är lite snorig men inget mer. Tack och lov! Så idag tog jag det lungt med träningen idag. MEN jag tänkte passa på att gå ut på en promenad i förmiddags, MEN så tittade jag på hur många grader det var ute..Brr! Ok - Jag vet...Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder! Men brr så kallt!

/ Linda

Whoop whoop!

Ledsen hörni att det är så dåligt uppdaterande här, men jag är så less på desigen på bloggen, den är så tråkigt, har inget upplägg, NADA! Och jag kan inget om sånt här. Blääähaaaa! Och bilder får jag inte upp några heller, ne jag får helt enkelt ta mig i kragen och fixa till de här nu. jag få gå in i kodernas värld. Hurrejj! :)


MEN.....Det jag ville säga. JAG HAR KLARAT MITT FÖRSTA DELMÅL!!! Whooop whooop! :)

Delmål 1: 5/12 - 10

YES!! :D