Hoppsan

Tiden bara springer. Och bloggandet har varit väldigt dåligt nu ett par dagar, men nu är jag på G igen. Sitter och funderar hur jag ska få min blogg lite intressantare?
Får jag fundera på nu under dagen, så jag får en blogg som är lätt att följa.

Uppdaterar mer sen!

  / Lilli

Snö

Det var inte direkt behagligt att ta sig till gymmet idag. Snö och blåst - Ingen höjdare! Men jag och min kompis M traskade på. Väl på gymmet var det inte en kotte när vi kom, sen kom det en till - 3 stycken på gymmet, då klagar man inte.
  Imorgon ska jag försöka se ifall jag kan få in lite bilder i bloggen. Så snart!
  Nu ska jag fixa lite chai - te, för chai latten är ett minne blott just ju iallefall, oj oj oj i den är det kalorier som heter duga.

  / Linda


Datorer

Dessa datorer kan jag bli riktigt less på ibland. Därav att det inte blivit några rader skrivna sen igår. Vår stationära dator har blivit utsatt för något virus - SUCK! Och sen har jag min bärbara som är över 4 år gammal, och den är inte den snabbaste - Tålamod krävs!
  Dessvärre blev det inget gym igår, höll på att stöka och böka hemma hela dagen, städa, stryka och lägga upp gardiner m.m. Såg ut som ett bombnedslag här hemma ett tag, men nu är det fintfint!
  Dagen började med sovmorgon eftersom dagis var stängt idag - studiedag. Efter det blev det ut i snöyran, där vi mötte upp en kompis och hennes son och lekte i snön. Min son är inte förtjust i snön, han tycker inte om när det börjar bli 1 dm snö som han måste gå i. Men jag förstår honom, måste vara jobbigt. 
  Sen har vi bara myst här hemma, nu sover han en stund - men snart dags att väcka honom.
  Om några timmar blir det gymmet, ska bli skönt!

  / Linda


Svårstartad

Morgonen började med att vi försov oss idag. Tur att det inte är långt till dagis. Efter att plutten hade lämnats blev det soffan, där jag somnade 1 ½ timme - Vad hände? Jag som hade planerat att ut och gå en morgonpromenad idag. Det tar tydligen på krafterna att ha huvudvärk. Idag är det bättre, men jag känner att jag fortfarande är spänd i axlar och nacke.
  Klockan är snart tolv nu och jag känner att jag måste börja sätta lite fart här hemma. Det ska städas, och även börja sätta upp lite julgardiner. Jag måste säga att det känns som jag längtar mer till julen i år, just det här att få sätta upp alla julgardiner, advents-ljusstakar m.m - varför vet jag inte :) Det är en STOR mysfaktor tycker jag när det börjar bli jul. 
  Lovar att det snart blir bilder här i bloggen! :)

  / Linda


Ahhh

Ingenting funkar!

Jag har druckit vatten, jag har tagit ett varmt bad, jag har smörjt på massageliniment som brukar funka - men ingenting hjälper - huvudvärken är kvar!
  Skulle bara vilja gå och lägga mig just nu, men jag har lite grejer som ska göras innan det är godnatt.
  Bara hålla ut någon timme till - och imorgon är det en ny dag utan huvudvärk förhoppningsvis.
  Dags att göra det som ska göras.

Godnatt!

  / Linda

4 dagar senare

Blir det en liten uppdatering här!

Dagarna som har gått, har det inte blivit något gym. I torsdags for jag och min son till syster o föräldrarna i Eksjö. Igår blev det iallefall en liten promenad. Kroppen har fått vila, men kanske lite för länge.
  Imorgon blir det gymmet igen, och då ska jag köra hårt! Måste verkligen börja skärpa till mig,  inte långt kvar tills mitt första delmål. , Mer grönsaker måste upp på tallriken - That´s it!
  Igår eftermiddag började jag få en rejäl huvudvärk, som satt i heeela kvällen.  Känner att den sitter kvar även nu, men jag vet också vad den kommer ifrån. Axlarna är hårda som stenar, sen drar det upp till nacken sen huvudet. Mer vatten!




Axlar

Ok, klockan börjar bli tok för mycket för mig känner jag, snart dags att gå och lägga sig. Men tänkte att jag skulle göra ett inlägg här först.
  Det blev inte så länge på gymmet idag, men det blev en stund, känner att jag har lite ont i axlarna, stod på crosstrainern mer än vad jag brukar - vilket kanske förklarar saken.
  Imorgon blir det förhoppningsvis gym igen - så dags att kojsa till sängs.

  /  Linda

Hejja mig

Igår blev det visst inget bloggande för min del, men det gör nog inte för mycket eftersom jag inte har så många läsare här ändå. Funderar på om jag ska försöka fixa det här med mms - konsten så att det blir fler bilder på min blogg, tråkigt med text - I know!
  Igår var jag på gymmet igen, blev dock lite sen så blev inte ett långt pass - men jag var där!
  Idag blir det åter ett pass på gymmet, blev även en morgonpromenad i detta väder, det var verkligen snorhalt idag, så det var små korta steg.
  Börjar även känna mig lite snuvig, en förkyldning på väg? Min son är förkyld så han har nog smittat sin mamma. Nu blir det en clementin! Mums!

Gymmet klart för idag!

Blev inte så mycket uppdaterande här igår, men blev inte mycket tid vid datorn.
  Igår for jag och M ner till gymmet, vi körde ett ordentligt pass. Resten av dagen var lugn.
  Och idag vaknade jag väldigt tidigt, men var inte trött alls, men visst nu börjar man känna sig lite seg - tur att det finns kaffe! Så nu har jag och M precis kommit hem ifrån gymmet idag igen, blev kanske inte världens hårdaste pass, för jag hade verkligen ingen ork. Energin fanns men jag kände att kroppen var trött. Men nya tag imorgon igen.
  Nu ska jag mysa med mina pojkar, fixa ordning lite i vår lägenhet.

  / Linda

Skitväder

Först kommer det en massa snö, och sedan blir det+ grader och börjar regna, så nu försvinner snön igen. Tycker att snön kunde få ligga kvar ett tag.
  Snart ska jag och min familj gå ner till stan en sväng, och efter det blir det gymmet direkt. Skönt att ha det gjort ganska tidigt, då har jag nästan hela lördagen kvar.
  Hoppas ni får en fin lördag.

  / Linda

Snabb uppdatering

Uppdaterar lite snabbt innan det är dags att gå och lägga sig.
  I Eftermiddags drog jag och min kompis M till gymmet, det var jobbigt efter ett uppehåll på några dagar. Men det gick bra, får se hur mycket träningsverk jag har imorgon. Men det blir att bara köra på imorgon med, då blir det ett gympass till.
  När jag kom hem - så kom jag hem väldigt bra. Maten stod på bordet. Perfekt!
  Nu ska jag krypa ner i sängen. Godnatt! Imorgon är det en ny dag - med nya tag

  / Linda

Out of control

Sitter och lyssnar på Darude - Out of control medan jag sitter och letar jobb. Man blir lite taggad att sitta och leta jobb till den hår låten. Jag höjer volymen lite till och så fortsättar jag med jobbsökarjakten! :)

  / Linda

Det här är jag!

 




Och det här är jag - Linda!


Mina delmål

Igår innan jag gick och la mig satte jag mig ner och verkligen tänkte i genom mina delmål och själva målet. Och jag måste säga att jag är supernöjd, det känns bra iallefall!

Det jag ska gå ner är - 27,5 kg. Men har redan gått ner 2 - 3 kilo av dom.


Här är mina delmål

Delmål 1: - 5 kg
Delmål 2: - 5 kg
Delmål 3: - 5 kg
Delmål 4: - 5 kg
Delmål 5: - 5 kg
Delmål 6: - 2,5 kg

Jag har datum på alla dessa delmål - deadlines. Men det behåller jag för mig själv. Ni kommer bli uppdaterade när jag har klarat ett delmål. Promise!

Startdatum: 18 okt 2010
Slutdatum: 11 augusti 2011

Taggad till tusen! 

 
/ Linda


Glömde en sak

Har glömt att skriva en viktig sak.

När det gäller viktnedgång kan man göra det på många sätt - finns hur många dieter och viktprogram som helst idag. Men jag kör ingen sådan grej, jag kommer att köra med sunt förnuft. Jag tänker äta min vanliga kost, det ända som jag inte kommer att äta är narturligtvis sockret. Mer grönsaker och frukt och lite mindre potatis, pasta och ris till middagen. Och det viktigaste - mer motion!

    Nu vet ni! ;)

  / Linda


Då var det kväll igen

Klockan tickar på som bara den.

Men imorgon är det nya tag som gäller - från och med imorgon måste jag gymma varje dag! Det kommer inte finnas några ursäkter till att inte gå dit. Dra ner betydligt mer på mina portioner - jag lassar verkligen inte, men ibland är det gott att ta 2 ggr - Not good!
  Lovade att skriva mina delmål/slutmål - men har tänkt på det ikväll, och nu när jag väl är på G så har jag börjat vackla fram och tillbaka vad jag vill att mitt slutmål ska vara. Det handlar absolut inte om 10 kg - men 5 kg kanske - usch, nej jag vet inte! Vad vill jag egentligen? Är förvirrad....
 

  / Linda

Inget gym today

Vilket suger!

Anledningen är att jag är så fruktansvärt trött - vad är det som händer med mig? Om det är något virus får det gärna bryta ut nu, jag har verkligen noll energi. Har aldrig känt mig så här slö som jag gör nu. Får låta kroppen vila idag med och hoppas att det är bättre imorgon.
  Ska försöka skriva ett inlägg om mina delmål/mål lite senare, men det hinner jag inte just nu.

  / Linda


Min presentation

Eftersom jag inte begriper mig på det här med design och hur man fixar allt, så tänkte jag skriva en presentation här tills vidare - tills min syster gör det hon lovat - tjat tjat tjat ;)

  Mitt namn är Linda, är 24 år och är bosatt i Mjölby - men är uppvuxen i Eksjö (Småland). Har en fästman sen 7 år tillbaka, och år - 08 fick vi en underbar son som vi älskar över allt annat. Han är mammas och pappas ögonsten <3
  Annars är jag en glad, omtänksam och rolig prick - men som nu är trött på att vara överviktig. Har varit överviktig i princip hela livet, och vikten har pendlat upp och ner - men har aldrig lyckats landa på den siffran jag vill ska stå på vågen. Har varit många kilo därifrån. Men nu ska jag uppfylla min dröm och mitt mål att få en snyggare kropp / bättre hälsa och dessutom ett bättre självförtroende <-- Prio 1
  För tillfället är jag arbetsökande - mindre kul, men jag kämpar på med det med.

  / Linda

Ny dag - nya möjligheter

Absolut!

Vaknade idag på morgonen och efter ett tag kände jag att jag har lock för öronen, och jag känner mig trött. Något virus som spökar i kroppen kanske? 
  Förhoppningsvis orkar jag ta mig till gymmet idag - eller jag måste. Var några dagar sist jag var på gymmet. För varje dag som går utan att jag har tagit mig dit - desto mer ångest får jag. Det händer nog definitivt inte mycket på vågen.
  Nu måste jag fixa iordning mig ska iväg på ett seminarie för arbetslösa - som jag.

  / Linda


Trött

Skulle vilja skriva så mycket mer idag på bloggen, och skriva om vem jag är, vad jag gör, vad mitt viktmål är osv. Men ska jag vara ärlig så orkar jag inte det idag - det får bli imorgon.
  Just nu är jag så trött att det känns som jag skulle kunna somna med en gång. Har varit lite småtrött av och till idag. Spikmattan + sängen = ZzzZzz 

Från och med imorgon kommer min blogg uppdateras flitligt - men nu säger jag godnatt

  / Linda
 

Min viktblogg!

Välkommen till min viktblogg!

  Den här bloggen startade jag för nästan ett år sen, då jag skulle "kämpa bort mina extra - kilo", hmf eller hur? Kort sagt: - Jag lyckades inte!
  Men nu är jag här igen! Den här gången kommer jag verkligen kämpa tills jag har nått mitt mål. Och ni får följa med på min vikt - resa om ni vill.
  Jag har flera delmål och ett mål, men jag har insett att jag har satt för lite tid att nå de delmålen, det är nog inte rimligt eller bra för mig. Blir att ändra om, och så fort det är gjort ska jag dela med mig utav dem. 
  Själva designen på min blogg är inte den roligaste just nu. Min syster har lovat att hjälpa mig med det, hon har sagt det i några dagar nu, men inom snart framtid hoppas jag på en ny/fräsch design. För jag är själv dålig på allt som gäller blogg - design.


  / Linda