Första dagen på praktiken

Idag var det första dagen på min praktik, och jag är så trött i huvudet! Men har varit en bra dag!
  Har haft planer att ut och gå idag, men det blåser så kallt. Kanske blir crossen.
Det har blivit så dåligt med träning nu sen gymkortet gick ut. Åhhh!!!!

Jag igår.



En bild på mig igår som Erik tog innan jag skulle iväg. Stressad till tusen!


Stress

Gårdagen igår var hur bra som helst. Vi spelade buzz och sjöng Singstar och pratade, och senare på kvällen blev det utgång. Men dit vi gick var det inget drag direkt och Dj´n var inget vidare. Men allt som allt var det en lyckad kväll! :)
  Idag på morgonen var jag sååå trött, jag ville inte kliva ur sängen idag. Men Leo såg till att mamma kom upp. Hörde hur Erik sa till Leo: - Gå in och väck mamma nu. I nästa sekund var han uppe i sängen och sa: - Mamma, gå upp, upp, gå upp. Mammmmaaa! Och inte nog med det drog han av mamma täcket också, det blidde kallt. Haha! Så det var bara att kliva upp. Men det var nog lika bra att kliva upp eftersom jag börjar praktiken imorgon och börjar tidigt, så det är bättre att lägga sig tidigare ikväll istället. :)
  Annars har det här varit en dag där jag inte gjort för mycket. Men dagen är ju inte slut än :)


Stan

Nu blir det snart dags att gå ut på stan för att se om jag hittar något fint att ha på mig tills ikväll. :)
  Kommer bli en kalaskväll!
Men nu - fixa iordning mig!

Kallt!

Jag som trodde att denna kyla var över, men icke! Ska bli skönt att få lägga sig under täcket kan jag lova. Även om jag inte gjort speciellt mycket idag, så känns det som det har varit en lååång dag.
  I eftermiddag bestämde jag mig för att vi skulle testa en ny maträtt som jag hittat i en tidning. Sagt och gjort, vi hade alla ingredienser hemma så det var bara att börja laga. Det jag lagade var en gratäng, men den blev inte alls god. Så efter jag varit på stan en sväng med A gick jag till pizzerian och köpte en pizza istället som vi delade på :P Så kan det gå! 

Bra lunch

Nu är plutt hemma från dagis, och jag har fått i min min "nyttiga" lunch? En nutrilett bar?
Jaja, det var gott iallefall! ;)
Dags att fixa här hemma nu.
So long! :)


Stolt!

Även om jag inte riktigt nått mitt andra delmål än, så är jag inte långt därifrån. Fattas ungefär 1,5 kilo - lätt som en plätt! ;) Under julen hände det inte mycket på vågen som sagt, och mitt gymkort har gått ut nu med och det blir inget nytt just nu. Så därför blir det promenader - om man kunde komma ut. Igår var det ju svinkallt! Skärpning! Men snart blir det att röra på sig hela dagarna eftersom jag börjar min praktik på måndag! Är nervös kan jag säga, vet inte om jag kommer fixa vissa saker. Det kommer ni antagligen få reda på när de sakerna är gjorda, eller DEN rättare sagt ;)
  Ska bli roligt att få komma ut i "arbetslivet" igen, hmm sist var för 7 månader sen. För lång tid! : /
  Men först och främst siktar jag in mig på helgen - på lördag! Då är det tjejparty för fulla muggar! ;) Yeeey!

Kan bjuda på lite kort, eftersom dom numera finns på datorn. ä n t l i g e n !!



Första bilden är tagen i April 2010. Andra bilden är tagen januari 2011

Äntligen

Vet ni vad! Efter många försök igår kväll att fixa över bilder från mobilen till datorn som INTE lyckades - har vi idag ÄNTLIGEN hittat ett sätt...Så nu ska det börjar bild - bloggas också! ;) Men inte idag - Men imorgon! YES!

Hoppsan!

Hej och hoppsan!

Bloggtorka? Mmm, jag tror det.
Idag har jag suttit och försökt fixa över bilder från min mobil till datorn, men jag blir så A R G för det vill inte funka. Är så arg på min sambos dator, den är skit! Och min är för slö, hmm han får titta på de där sen. Måste rensa min mobil har hur mycket som helst där + att jag vill ha bilder i bloggen, för jag tycker det är tråk med bara en massa text. 
  Lite uppdatering vad som har hänt.

- Jag och älskling fick vår första maginfluensa för ca 2 veckor sen. Jippie! Som tur klarade sig faktiskt vår plutt. Men det var inte roligt att försöka leka med honom samtidigt som man var sjuk själv. Men som sagt, som föräldrer får man inte vara sjuk.
- Jag har eventuellt en praktikplats på G. Berättar mer när allt är klart.
- Gymkortet har gått ut - Buhu! Blir att ut och motionera nu ett tag istället + att det blir lite mer motion när man börjar praktiken.



Kaffe

Sorry att det inte blivit något uppdatering här över helgen.
Men i fredags for jag och plutt ner till Småland till mina föräldrar och syster. Har inte suttit mycket vid datorn.
Men nu är jag på G igen.
Blev lite fuskande där nere, några godisbitar. Men det var lördag! :)
Nu är det ny vecka och nya tag, hoppas att detta blir en bra vecka!
Nu kurrar magen! Dags att äta något.

Kram / Linda


Hej och hå

Idag har det varit en lååång men intensiv dag. Idag började nämligen älsklingen och jag att börja rensa ut våra garderober. Det har gått riktigt bra men vi har i princip bara börjat, det är väldigt mycket som återstår.
  Så idag har det inte blivit någon träning, eller på ett sätt. Har rensat hela dagen så det har inte varit mycket stillasittande inte. Är helt slut i kroppen känner jag, men har ännu lite kvar att ge. Kanske hinner bli en garderob till innan läggdags! :)
  Imorgon blir det möte en sväng, så min snälla vän M kommer och är barnvakt en stund. Sen k a n s k e jag och Leo åker ner till Eksjö imorgon till mina föräldrar & syster, men det återstår att se imorgon.

Kram / Linda


Trött i ögonen

Usch, jag känner mig så konstig i mina ögon, känns som jag sitter och kisar hela tiden. Började komma igår förmiddag, och igår när jag skulle sova kände jag att jag verkligen ansträngde mina ögon - eller hur jag ska förklara? Hmm jag vet inte men jag har kommit in i en fas där jag läser väldigt mycket just nu, och jag HAR läsglasögon och jag HAR inte varit världsbäst att använda dom. Kanske var lite dumt gjort? Måste nog försöka använda dom nu ett tag så fort jag tittar på TV, läser eller sitter vid datorn? :D

Kram Linda
 


Träningsverk

Blir ett snabbt inlägg.
  Jag och M begav oss till gymmet sen eftermiddag idag, och när jag väl började köra ben kände jag vad sjukt ont det gjorde på ytterssidan av låren. Hmm - T r ä n i n g s v e r k !! Men hur stretchar man yttersidan av låren? Just det, det var det jag skulle göra innan jag ska sova - jag ska googla på det! ;)
  Imorgon blir det åter ett gympass. Det blev dock ingen promenad idag på morgonen. Jag vaknade - tittade ut - Snöade massor! Ja kläder efter väder - I know! Men jag ville inte riskera att halka eftersom det kunde vara ganska halt under, och om det är nysnö på de..
  Men men jag har hållt igång större delen av dagen ändå. Är både trött i kroppen och ögonen känner jag. Gäsp!

Sov så gott!

Kram / Linda

Äntligen igång!

Då var jag äntligen igång med gymmandet igen - vi får väl se hur mycket träningsverk Linda har imorgon ;) Och imorgon är min sambo ledig i från jobbet, tänkte passa på att ut att ta en promenad på morgonkvisten, sen äta en god frukost efteråt!
  Annars har dagen varit lugn. Min kompis M var snäll och kom förbi och passade min son en stund medan jag gick ut en sväng och fick lite papper påskrivna. 
  Nu ikväll blir det inget soff-liggande inte, ska snart ställa mig och vika tvätt. Jipppiie! Medan sambo och son står och diskar.

Ha en fin kväll alla!

Kram / Linda

Kvällen

Ibland tror jag att jag lovar mig själv för mycket, eller är det helt enkelt så mycket annat som ska fixas och sen glömmer jag bort allt annat. Det blev ju inte ens en promenad IDAG! Så besviken på mig själv, och det känns som jag bara går upp - nu gör jag ju inte det men det KÄNNS som det. Imorgon blir det verkligen ett hårt pass på gymmet - GARANTERAT! Nu har det varit lata dagar, nu är det slut på det! Nu ska jag kämpa kämpa för att klara det här. Nu ska mina överflödiga kilon bort!
JAG VILL OCH KAN!

En fin dag

Idag har jag bestämt mig för att detta ska bli en dag då JAG får mycket gjort, och att jag känner att jag verkligen har gjort nytta idag. Jag och min sambo bestämde ett nyårs-löfte tillsammans. Att vi ska gå i genom allt vi äger och har, gå i genom skåp till lådor och verkligen rensa! Det vi inte använder ska slängas eller ge bort.
Detta kommer nog ta ett tag - men VAD skönt när det väl är färdigt!
  Igår gick jag och la mig försent igen. Har nämligen fastnat i en bok - som jag inte kan sluta läsa. Och nu är det så spännande.....


God fortsättning!

God fortsättning!

Som ni kanske har märkt har jag inte uppdaterat på länge..MEN det ska det bli ändring på från och med NU!
Jag SKA skriva minst ett blogginlägg om dagen, om jag har tillgång till en dator.
Jag hoppas ni har haft en bra jul och jag önskar er ett gott nytt 2011.
  Själv laddar jag om med nya friska tag efter allt onyttigt som blev under julen. Det blev lite julgodis och lite annat onyttigt. Jag säger att det är tur att det är jul bara 1 gång/år.
  Den här dagen har varit en riktig slappardag, och självklart börjar jag det nya året med en förkyldning.
  Har verkligen ingen lust att göra mer än nödvändigt idag, men imorgon blir det en promenad. Sen nästa vecka ska jag försöka både med promead och ett gym-pass, kanske inte ska lova mig själv för mycket, men jag måste egentligen. Det har stått still på vågen nu under hela julen känns det som. NU jäklar!
  Skulle också vilja börja simma, men det verkar vara så dyrt. Måste titta upp priserna en gång till. Börjar sakna simningen nu. 
  Det var allt för idag!

/ Linda